Миючий пилосос Karcher Puzzi 10/1

Миючий пилосос Puzzi 10/1 - це цікава модель від Karcher серед універсальних агрегатів, зручний і практичний апарат, чим заслуговує визнання професіоналів з клінінгових служб, що виконують чистку на запит клієнтів.

Karcher Puzzi 10/1 - це дійсно практичний професійний інструмент для виробництва прибирання різноманітних поверхонь з текстильним оформленням. Надійність і продуктивність такого пристрою вражає. Він володіє широкою функціональністю, завдяки сумісності з великою кількістю фірмового приладдя виробника.

Продуктивність Karcher Puzzi 10/1 на 25% вище, ніж в попередній моделі, завдяки установці професійної миючої головки, турбінно - насосного модулю на опорах з гуми. У турбіну НЕ потрапляє вологе повітря, засмоктувае при роботі пилососа, що істотно нарощує ресурс роботи агрегату.

Для очищення підлоги використовується сопло для підлоги, успішно застосовується для роботи на великих площах, а для догляду за забрудненої меблями, оббивкою в салоні автомашини використовується ручне сопло. Сопла володіють спеціалізованим розтрубом з аеродинамічним профілем, який дозволяє домагатися потужного і рівномірного всмоктування по всьому перетину, завдяки чому спостерігається збільшення потужності і низька вологість.

Для компактного зберігання та оперативного використання всього приладдя, такі як трубка, шланг, насадка прикріплюються до корпусу агрегату, так, що все це зручно транспортувати однією рукою. Рукоятка апарату легко регулюється і допомагає при очищенні великих просторів з мінімумом витрат зусиль. У агрегату є знімний бак для забрудненої води, додаткова рукоятка, керуюча підлоговою насадкою. Виробник приділив велике значення простоті і зручності під час технічного обслуговування і ремонту агрегату. Двигун в 1250 Ватт успішно справляється з необхідними завданнями.

Корпус з міцного пластику надійно прикриває внутрішні вузли пилососа від будь-яких ушкоджень, проникнення вологи і бруду і забезпечує необхідну легкість і транспортабельність. Для додання ще більшої маневреності в апарата є пара великих коліс, 2-а поворотних ролика. Простота механізму управління насосом, робочою турбіною полегшує роботу з пилососом.
 
Для продовження часу безперервної роботи встановлений спеціально бак з чистою водою, а працюючий фільтр захищає насос від забруднень. Конструктивно в Puzzi 10/1 бак для брудної води ізольований від ємності для чистої води. Забруднена рідина надалі не повертається в систему, а накопичується у своєму баку.

Особливості миючого пилососа Karcher Puzzi 10/1:


• Професійний апарат з низьким відсотком вологості після прибирання.
• За допомогою великій прозорій кришки, оператор контролює усмоктуваний потік, ступінь забруднення робочої рідини.
• Невеликого розміру корпус з міцного пластику забезпечує просту транспортування.
• 2-а великих колеса, 2-а напрямних коліщатка гарантують маневреність.
• Пара бачків для чистої, брудної води.
• Інтегровані кріплення на корпусі для насадок і кабелю.
• Малошумний в роботі.

Всі статті