Aquabot є найкращою інвестицією, щоб допомогти вам зберегти ваш басейн у чистоті.

Aquabot роботи пилососи для басейнів, розроблені з найсильнішими насосами, і кращою фільтрацією в промисловості.

Вони видаляють більше сміття, і тонких частинок, щоб зберегти споруду фізично чистим... істотно зменшують кількість необхідних хімічних речовин.

У доповненні до економії вашого часу, щоб ви могли більше насолоджуватися вашим басейном, Aquabot є лідерами у допомозі заощадити: воду, хімічні речовини та електро-енергію.

 

Вода

Зберігається на зворотному промиванні. Все сміття залишається в контейнері Аквабота, і не додає навантаження на систему фільтрації. Всі ці фактори впливають на збереження Ваших заощаджень.

 

Хімічні властивості.

Краща циркуляція води, з кращою фільтрацією в промисловості (до 2 мкм) допоможе вам заощадити до 30%, на загальне використання хімічних речовин (фактичні норми заощаджень можуть варіюватися, залежно від чистоти, розміру басейну і частоти використання)

 

Енергетика.

Aquabot витрати на цикл очищення економлять майже 40% електричної енергії на очищення басейну.

Більш ефективний, ніж стандартна основна система фільтрації водної споруди.

- більш ефективний 93%, ніж стандартні основні системи фільтрації басейнів.

Продукти Аквабот також зберігають вам те, що ви не можете помістити в цінник це... Вільний час.

При використанні Aquabot очищувача робота для басейну, ви можете отримати час, щоб насолодитися вашим басейном. Замість того, щоб турбуватися про це. Ви можете витратити більше часу з сім'єю, друзями або навіть просто проводити час біля басейну, розслабляючись і відпочиваючи, в той час як робот чистить ваше водоймище.

Всі статті