Не всі прибиральники басейнів створені рівними. Досягнення в Aquabot робототехніки дозволили нам, запропонувати багато нових переваг з очищення, які дійсно можуть зробити різницю в якості прибирання. Aquabot зі своїм нешкідливим очищенням, допомагає зробити кришталево чисту воду, з використанням меншої кількості хімічних речовин.

Aquabot роботи пилососи для басейнів розроблені з найсильнішими насосами (до 85 літрів на хвилину) і краща фільтрація в промисловості (до 2 мкм). Вони видаляють великі і дрібні частинки сміття, щоб зберегти басейн фізично чистіше, істотно зменшуючи кількість необхідних, хімічних речовин. Все це зменшує використання хімії, і вода буде здоровіше і значно чистіше.

Через верхню кришку, робот випускає великий потік відфільтрованої води, що призводить до змішування води в басейні, не залишаючи застійну воду. Стояча вода насправді вимагає ще більше хімічних речовин, для підтримки чистоти. Великі фільтраційні системи споживають багато енергії, і не можуть так ефективно перемішати воду. Аквабот перемішує всю застояну воду, що дозволяє скоротити кількість хімії в басейні.

Всі статті