Ручний пилосос для басейну Pool Blaster Pro 1500

Артикул: pro1500
13110 грн
немає в наявності
Ручний пилосос відмінно підійде для очищення басейну комерційного типу. Pool Blaster Pro 1500 автономний і не вимагає дод.підключень.
    • Характеристики

      Пилосос ручний для басейну Pool Blaster PRO/1500 найбільш затребуваний протягом великого часу модель виробника Watertech - США. Сконструйований для професійного застосування у великих громадських, комерційних басейнах. Для готовності до виконання своїх завдань його потрібно всього лише вийняти з упаковки і зарядити.

      Невеликі габарити, маса в 3,5 кг надають необхідної мобільності. Працює від акумуляторів у вигляді двох батарей, вони забезпечать автономну роботу без зупинки тривалістю три години. Час для зарядки однієї батареї 8 - 10годин. Потужний 1500Вт насос пристосований прибирати будь-який накопичений в басейні бруд - листя, дрібний пісок, частинки трави, каменів і ін. у фільтрувальний мішок. Він багаторазовий, просто відпирається і використовується знову.

      Автономний підводний пилосос PRO 1500 під'єднується до металевої регульованої штанги 2,85 см діаметром. Вона допомагає опускати апарат вглиб басейну і очищати площу до 520 м2/ч. Увага, мінімальна висота занурення не менш 25см. Зарядний пристрій входить в поставку, штанга купується окремо.

      Комплектується прилад унікальною гнучкою щіткою, з формою що підстроюється до рельєфу дна і проміжків між стінками і дном, ручкою для ступенів, щіткою кутовий.

      Гарантія 1 рік.

       

      Технічні характеристики:

    • Рекомендовані товари