Гідротерапія не розкіш, а життєво необхідна річ для людей, що ведуть малорухливий спосіб життя. За рівнем впливу на організм СПА процедури максимально наближені до цілющої сили термальних джерел. Вони надають тонізуючу дію на серцевий м'яз, посилюють кровообіг, живлячи тканини киснем. Гідромасажний СПА басейн допомагає від стресу, безсоння, сприяє розслабленню, зміцненню нервової системи.

Сьогодні мати гідромасажний СПА басейн будинку - не привілей володарів великої житлоплощі. У каталозі гідромасажних міні басейнів СПА від компанії «IQUE» представлені моделі будь-якої форми і забарвлення.

Акрилова чаша виконана з високотехнологічних матеріалів виробництва американської компанії ARISTECH і LUCITE ICI. Вони стійко витримують негативний вплив навколишнього середовища, 6-ть шарів поліестеру, який армований скловолокном, надає чаші особливу міцність і тривалий термін експлуатації.

У ємності басейну можуть поміститися від 4 до 5 чоловік. Всередині є спеціальні сидіння типу шезлонга, на них зручно розміститися під гідромасажними форсунками. Форсунки «PowerFlex» виконані зі сталі і розташовуються в певній послідовності. Разом з насосною системою проводять не тільки повний масаж тіла, але і точково впливають на проблемні ділянки тіла за допомогою зміни сили струменя кожної з форсунок, її кута повороту.

Режим роботи масажних форсунок можна легко задавати автоматично. Електроніка «Balboa Sistems» США є кращою в світі, бо працює абсолютно коректно і безвідмовно. Підтримувати воду в ідеальному стані не складе великих труднощів, кожен спа басейн обладнаний вбудованим озонатором, а нагрівальні прилади з нержавіючої сталі створюють комфортний температурний режим.

Основна мета компанія «IQUE» випускати гідромасажні ванни з мінімальним рівнем енергоспоживання, використана тут ізоляційна система Triple Thermal Shield визнана найбільш енергозберігаючої.

Гідромасажні міні басейни СПА «IQUE» представлені модельним рядом: EDEN, VALENCIA, CORSICA, CAPRI. Вони відрізняються облаштуванням чаші, конфігурацією посадочних місць та іншими інноваційними технологіями.

СПА «IQUE» басейн майбутнього, створений для людей, що активно користуються смартфоном, планшетом для дистанційного керування. Завдяки вбудованому в блок управління басейном WiFi-модулем, за допомогою додатка Balboa Worldwide App (bwa ™) для мобільного пристрою на базі Android ™ або iOS ™, можна дистанційно керувати робочими режимами. Збільшити, зменшити температуру води, цілеспрямовано включити фільтрацію, будь-який з режимів аеро - гідро масажу.

Тут же впроваджена інноваційна технологія «Microsilk», яка дозволила перевести прийняття СПА процедур на новий якісний рівень. В основу "Microsilk" покладено освіту збагачених киснем мікропухирців. Саме вони стимулюють вироблення колагену, тому 20-хвилинний сеанс сприяє омолодженню шкіри. Технологія Microsilk чистить пори, роблячи шкіру абсолютно гладкою і шовковистою, глибоко зволожує шкіру, активізуючи клітки, сприяє загоєнню тканин, підвищує рівень серотоніну.

Гідромасажні міні басейни СПА «IQUE» найцінніший подарунок для здоров'я і краси. Менеджери компанії ТОВ «Хомробот» допоможуть вибрати басейн для отримання максимальної користі і задоволення від гідромасажу.

Всі статті