Миючий робот пилосос iRobot Scooba 450 не включається або не заряджає.

Якщо при пошуку несправностей світловий індикатор мийного пилососа блимає червоним, натисніть на нього, щоб почути повідомлення про помилку і перегляньте таблицю з помилками. Якщо немає повідомлення про помилку, виконайте такі інструкції, щоб вирішити цю проблему.

Якщо підключено з/п напряму в робот пилосос:

1. Перевірте шнур зарядного пристрою, і подивіться чи немає яких-небудь пошкоджень на ньому.

2. Вимкніть і вставте мережевий шнурок з/п, щоб забезпечити щільне прилягання і щільну посадку. Переконайтеся, що на з/п загоряється зелена лампочка, коли підключено до мережі.

3. Підключіть зарядний пристрій безпосередньо в робот пилосос, і світловий значок акумулятора повинен почати пульсувати.

4. Зарядка Scooba, повинна тривати протягом двох годин. Якщо iRobot не включається після заряджання або не заряджає, зверніться в Хомробот службу підтримки.

При використанні зарядного стенда:

1. Зніміть зарядний пристрій з підставки.

2. Перевірте кабель зарядного пристрою та пошукайте які-небудь ушкодження.

3. Вимкніть і знову вставте мережевий кабель, зарядку, щоб забезпечити щільне прилягання і посадку штекера. Переконайтеся, що на зарядці вмикається світло, коли вона підключена до електро-мережі.

4. Підключіть з/п в робот, світловий індикатор акумулятора включиться, і почне пульсувати.

5. Якщо значок не горить, протріть зарядні контакти, на стенді для сушіння, і на самому мийному пилососі чистою, сухою ганчіркою.

6. Зарядка iRobot Scooba, повинна тривати принаймні, не менше двох годин.

Якщо iRobot Scooba не включається після зарядки або не заряджає, зверніться до Хомробот в сервісний центр.

Всі статті