Миючі пилососи Karcher

Кожен день килимові покриття забруднюються. На жаль, використання звичайного пилососа не може забезпечити повне видалення пилу і бруду. Через це підлогові покриття швидко тьмяніють, пошкоджуються. Щоб продовжити термін служби килимових та текстильних виробів компанія KARCHER пропонує великий вибір миючих пилососів.

У чому полягає принцип роботи такої техніки? Виріб має два баки: для чистої води з миючим засобом і для брудної. Спеціальний очищуючий розчин розбризкується пилососом і відразу ж збирається за допомогою насадки, очищаючи і всмоктуючи бруд. Слід зазначити, що ці операції відбуваються одночасно. Потужна система фільтрації затримує навіть найдрібніші, невидимі частинки: пилових кліщів, квітковий пилок, спори грибів і бактерії. Ці, небезпечні для деяких людей алергени, зв'язуються з водою і знезаражуються. Таким чином, повітря з пилососа виходить чистішим, ніж знаходиться в приміщенні до збирання.

Є й інші аргументи на користь покупки миючого пилососа:

- видаляються всі тверді частинки, які забиваються між волокнами;

- забезпечується дуже дбайлива і досить глибока чистка делікатних килимів (з вовни);

- килимове покриття швидко висихає, завдяки низькому рівню вологості;

можна прибрати випадково розлиту рідину;

- використовуючи засіб для чищення, можна легко видалити навіть найсильніші забруднення;

- справжня знахідка для людей з алергією: контакт з небезпечними речовинами зведений до мінімуму, тому що шкідливі частинки відразу потрапляють в бак з водою.

Залежно від потужності та обсягу бака для води, миючі пилососи діляться на професійні агрегати і моделі для домашнього використання. Професійні пилососи застосовуються для прибирання великих площ (200м2-800м2). Вони використовуються в основному клінінговими компаніями в офісах, в медичних і дитячих дошкільних установах, в готелях і ресторанах, в приміщеннях аеропортів і спортивних секціях. Такі пилососи для мийки мають місткі баки для чистої (45л) і брудною (18л) води. Для заміни використаного розчину можна від'єднати резервуар від апарату або скористатися зливним шлангом. Це значно економить час і сили людини, що виробляє прибирання, так як тривалий час не доводиться міняти воду в ємностях. Дані моделі мають циліндричну щітку, яка при обертанні підсилює очищаючу дію миючого розчину, а також вирівнює ворс на килимовому покритті. Миючі пилососи мають дуже зручний відсік для зберігання приладдя. Аксесуари знаходяться в чистоті і завжди під рукою. Незважаючи на свою потужність, агрегати відрізняються невисоким рівнем шуму.

Для прибирання невеликих площ компанія Karcher пропонує дуже зручні і компактні, але досить потужні миючі пилососи. Вони мають невелику вагу, менше 10 кг, що полегшує їх транспортування. Завдяки маленьким габаритам пилососа для миття ви відмінно впораєтеся з чищенням салону автомобіля та м'яких меблів, оббивки і килимів. Додаткові речі, істотно розширюють можливості миючого пилососа. Наприклад, за допомогою спеціального адаптера можна ретельно очистити ПВХ - покриття і плиткові підлоги. Сходи будуть сяяти чистотою завдяки придбанню відповідної насадки. Комплект для миття вікон допоможе утримувати скло в бездоганній чистоті і позбавить від стомлюючої праці, перетворивши роботу в задоволення.

Отже, будь-яка поверхня може бути очищена, продезінфікована, позбавлена ​​від неприємних запахів за допомогою миючого пилососа. Правильно підібраний засіб для чищення підсилює ефективність прибирання. Воно повинно мати такі властивості:

- знижене піноутворення;

- наявність пом'якшуючих компонентів, що нормалізують рівень РН води і - запобігають утворенню нальоту;

- антистатичний ефект;

- наявність дезінфікуючих речовин, які позбавляють від цвілі, грибка, мікробів і ліквідують осередки алергії.

Чистячі речовини бувають рідкими, порошкоподібними і в таблетках. Слід врахувати, що рідкий засіб захистить пилосос від засмічення, а таблетки забезпечують точне дозування. Використовувані в процесі роботи речовини розкладаються, не завдаючи шкоди природі.

Зупинивши свій вибір на миючих пилососах і спеціальних чистячих засобах компанії Karcher - ви отримуєте гарантію швидкого і легкого виконання робіт, бездоганні результати чистки при мінімальному впливі на навколишнє середовище.

Всі статті