Чому чистка паром абсолютно нешкідлива для нашого середовища?

Відповідь проста, при очищенні парою, Ви зовсім не використовуєте хімічних засобів. Навіть найстійкіші плями, і різного виду забруднення, під силою пара і температури розчиняються на очах. Саме тому засоби для очищення зовсім не потрібні. Цей спосіб заощаджує, і Ваші гроші і береже нашу воду. Пар - економить природні ресурси, тим чином, що населенню непотрібно більше утилізувати судини від миючих засобів, що в підсумку скорочує споживання ресурсів.

Цікавий факт, що з одного літра звичайної води, ми отримуємо 1700 літрів пара, цього вистачає як правило, для очищення невеликої квартири, рівно 20 хвилин. Електроенергія витрачається тільки при нагріванні пароочисника Karcher.

Очищення парогенератором Керхер, це здоровий спосіб чистки?

Так, так як конденсат не залишає після себе слідів на робочій поверхні, на відміну від миючих засобів, при використанні яких може проявлятися алергічна реакція. Це дуже важливо для батьків, у яких маленькі діти, адже вони дуже люблять брати різні предмети в рот. Люди схильні до алергії, при такому методі чищення забезпечують себе чистотою і чистим повітрям, адже пар знищує пилових кліщів, і пил в кисні яким Ви дихаєте. Для людей похилого віку, величезний плюс в тому, що очищення не вимагає фізичних зусиль, адже пар працює за Вас.

Як же парогенератор Karcher діє?

Нам відомо з великого досвіду, що чистячі засоби очищають тільки поверхнево предмети інтер'єру. А от сам пара проникає в кожну мікроскопічну щілину під брудом, руйнуючи все часточки бруду. Плюс в тому, що при дії пари, мікроорганізми шкідливі не можуть розмножуватися, саме тому перевага такого способу відразу стає помітним, адже це гігієнічний і дуже ретельний метод боротьби з пилом та іншими забрудненнями.

Чому ж пар такий ефективний?

А секрет простий. Пар за рахунок свого тиску і високої температури, відокремлять бруд швидко і легко, навіть у важкодоступних місцях. На допомогу до пару додаються аксесуари, які впливають на чистку. Це можуть бути і щітки, серветки і обтягування, спеціально створені виробником Karcher для пароочисників. При роботі пароочисника, в контейнері, де Ви наливаєте воду, не утворюється вапно, і не залишаються розводи на поверхнях.

Чому парогенератор Karcher економить час, і прибирання стає швидкою?

- Прасування за рахунок пара стає швидкою і одяг непотрібно змочувати.

- Жирні, пригорілі плями, стають м'якими і змиваються легко.

- У частих випадках підлогові поверхні не потрібно терти із зусиллям.

- Дзеркала і скла ідеально очищаються без непотрібних розводів.

- Нальот знімається з душових предметів, в лічені секунди, без силових застосувань.

Пароочиститель Керхер, це один апарат який поєднує в собі безліч плюсів і всього лише займає небагато місця в шафі. З таким помічником в будинку, у Вас буде набагато більше часу для відпочинку та приємного проведення часу з сім'єю.

Пароочищувачі Керхер відповідають стандартам безпеки і сертифіковані.

І так підведемо коротко підсумки з усього вище перерахованого.

1. Частка парогенератором не шкодить Вашому здоров'ю та довкіллю. Використання хімії не потрібно в даному випадку.

2. Найважчі і важкі в очищенні місця будуть ефективно вичищені.

3. Прибирання проходить без посилених методів і тертя.

4. Сприятливо впливає на здоров'я, при цьому очистка багатофункціональна: прибирання ванній, кухні, скляних поверхонь, прасування тканин і догляд за домашнім текстилем.

5. Парогенератор економить і час, і Ваш бюджет.

Всі статті