Роботи пилососи для басейну Хайвард

Дорогі власники басейнів, раді представити Вам нові роботи пилососи для очищення басейну американського виробника - Hayward. Широкий модельний ряд задовольнить будь-які вимоги користувачів. Сучасні очисники мають гарну зносостійкість, вдосконалене програмне забезпечення, модерновий дизайн.

Починається модельний ряд з напівавтоматичного донного пилососа Hayward Magic Clean. Його особливість в тому, що він підключається до фільтраційної системи і чистить тільки дно. Magic Clean призначений для акваторій невеликих розмірів, до 15 метрів в довжину. Відмінна якість очищення, веселий дизайн, простота у використанні, а також недорога ціна - основні переваги напівавтоматичного донного робота прибиральника.

Наступний представник лінійки Hayward - SharkVac. Цей пилосос також чистить тільки дно. Але має величезну перевагу в порівнянні з попередньою моделлю - він повністю самостійний! Не має потреби в підключенні до фільтраційної системи. Усередині робота встановлено фільтр, який необхідно очищати під проточною водою після кожного використання. Очистить площу з приблизними розмірами 7 на 15 метрів. Володіє також недорогою ціною.

Далі йде більш серйозна техніка, відповідно дорожча - робот для очищення всієї чаші басейну Hayward AquaVac 500. Даний роботизований пилосос здатний якісно очистити повністю весь басейн: дно, стіни, сходи, ватерлінію. Орієнтовний розмір басейну, який здатний вичистити AquaVac 500 - 8 на 16 м. Вбудовані два режими прибирання: швидкий 90 хвилинний цикл і тривалий, більш ретельний 3-х годинний.

І наостанок, родзинка модельного ряду - Hayward TigerShark 2. Що такого особливо в цьому роботі? TigerShark 2 легко впорається з очищенням громадського басейну завдяки вбудованому 7-ми годинному режиму прибирання, а також довгому 30-ти метровому кабелю. Ретельно очистить дно басейну від великого і дрібного сміття у вигляді осаду.

Таблиця порівняльних характеристик допоможе легко і швидко визначитися з вибором пилососа для басейну.

Порівняльна характеристика роботів пилососів Hayward

Всі статті