Найвища ефективність і ергономічність, основоположні риси професійної техніки німецької компанії Karcher, яка вже кілька десятиліть є еталоном у сфері збиральної техніки. Спеціалізована сфера застосування обладнання серії «Professional» підкреслена колірним рішенням. Монохромність і консерватизм кольору «Антрацит» підкреслює неймовірну надійність та довговічність, непомітне колірне рішення гідно справляється з впливом агресивного середовища і бруду.

Професійна серія техніки Керхер складається з професійних пилососів, полемічних, підмітальних і снігоприбиральних машин і звичайно мінімийок високого тиску, адже саме вони стали візиткою компанії на ринку збиральної техніки.

Професійні мінімийки або апарати високого тиску (АВТ), широко застосовуються в господарстві, як апарати без нагріву води, так і з нагріванням. Вони прекрасно очищають автомобілі та іншу техніку, включаючи сільгос, стіни будинків та інші споруди. Основна особливість професійних АВД в тому, що конструктивно ці моделі більш надійні, використовувані матеріали, аксесуари, інструменти міцніші і довговічніші. Шланг високого тиску виконаний з армованої металом гуми, а пістолет і струменева трубка мають металеву основу і кріпляться нарізним сполученням. Крім того, в професійних моделях передбачена яку обслуговує система подачі масла для контролю стану внутрішніх вузлів і своєчасної діагностики неполадок. Головною характеристикою є тиск (бар). Чим воно вище, тим швидше і якісніше апарат справляється з брудом. Зазвичай, проф.АВД мають тиск 120-250 бар, так, легковий автомобіль можна швидко помити за допомогою тиску 130 бар. Вибираючи професійну мінімийку дивіться, на яку напругу розрахований прилад. Залежно від моделі мийку можна підключати до розетки в 220В і 380В. Важливим тех.параметрів є потужність двигуна, у професійних пристроїв вона коливається в межах між 3 - 7 кВт.

Мийки без підігріву води видаляють застарілий бруд завдяки своїй продуктивності і високої потужності. Професійні мінімийки очищають будівлі, обладнання, транспортні засоби. Популярна модель Karcher HD 6/15C продуктивністю 230-560 л/год, має ударостійкий корпус із пластику, EasyPress-пістолет, довгу струменеву трубку для важкодоступних місць.

Апарати високого тиску з підігрівом води при однаковому тиску мають вищі показники продуктивності, завдяки тому, що підігріта вода сприяє швидкому чищенню. Мінімийка HDS 5/15U, при потужності в 2700Вт, разом з сильним 3-х рівневим соплом, забезпечує подачу води тиском в 150 бар.

Професіонали своєї справи знають, що сила всмоктування не головний показник, ефективності пилососа, головна роль відведена оптимальному співвідношенню конструктивних і ергономічних рішень плюс правильно підібрані аксесуари. Генеральна або регулярне прибирання в готелі, офісі, ресторані, підтримання чистоти на виробництві, в майстерні - пред'являються вимоги до результату впливають на вибір техніки. Саме тому необхідно чітко визначити перелік планованих завдань для пилососа компанії KARCHER.

Пилососи вологого і сухого прибирання KARCHER призначені для прибирання в промислових будівлях, підприємствах малого бізнесу. Використовуючи новітню систему фільтрації можна легко перемикатися від прибирання рідин до всмоктування пилу-без заміни фільтра, це задає нові сфери його застосування пристрою. Система безперервної очистки фільтра забезпечує стабільно високу силу всмоктування.

Основними споживачами пилососів для сухого прибирання є клінінгові компанії, фахівці яких виїжджають на місце прибирання житлових, офісних, виробничих приміщень. При своїй компактності пилосос володіє високою продуктивністю. Ці агрегати підходять для інтенсивної експлуатації, тому їх віднесли в категорію професійних. Вони є прекрасним помічником в магазині, готелі, ресторані, так як швидко впоратися навіть з масштабними забрудненнями. Миючий пилосос Puzzi - це знаменитий професіонал. Його використовують в готельних комплексах, офісних будівлях, торгових центрах, ресторанах, кафе. З його допомогою можна почистити жалюзі, вимити паркет, ламінат, позбутися від пилу на кахельній плитці. Різноманітність насадок і аксесуарів дозволяє мити великі панорамні вікна і сходові марші.

Бувають випадки, коли необхідно швидко прибрати на кухні, у вітальні, а діставати великий пилосос не хочеться, електровіник Karcher EB 30/1 прийде на допомогу. Це технічна новинка, її заряду вистачає на 30 хвилин роботи, вага всього 2 кг, зручна ручка для простого управління. Конструкція корпусу дозволить зібрати сміття навіть у важкодоступних кутах, він дуже маневрений, майже не споживає електроенергію і тихо працює.

Прибирання можна вважати виконане, коли чисто вимита підлога. Підлогомиючі та підмітальні машини від Керхер знаходять саме широке застосування - в ​​офісах і торгових центрах, виробничих приміщеннях, спортивних, концертних і виставкових комплексах, скрізь, де необхідний порядок на великій площі. Підлогомиючі машини можуть виконувати відразу декілька дій за один цикл - підмітати підлогу, його мити, полірувати, сушити. Необхідно визначитися, де буде застосована підлогомиюча машина-площа приміщення, тип покриття, необхідність переміщення по поверхах. Виходячи з моделі вибирають, робочу ширину і конструкцію щіткового механізму. Підлогомиючі машини "BD" оснащені стандартними дисковими щітками, машини BR-циліндричними. Вони перевершують дискові по частоті обертання, тиску на кв. см. Важливим параметром є тип харчування підлогомиючої машини, її розміри і зручність.

Снігоприбиральна техніка Karcher показує високу продуктивність збирання великих обсягів злежалого снігу. Фрезерно - роторні снігоприбиральні агрегати зручні і економічні, всі вони оснащені чотиритактними двигунами з економною витратою палива, призначені для прибирання снігу в житлових комплексах, на пішохідних доріжках, стоянках автотранспорту. Очищуванна площа в межах 2500 - 4000 м2.

Інженери компанії Керхер створюють професійну прибиральну техніку, оптимально поєднує якість, простоту і зручність експлуатуванні.

Всі статті