Міні СПА басейни з гідромасажем

Які існують способи зміцнити здоров'я і оновити втрачені сили організму? Це питання цікавить багатьох, особливо людей, які багато часу проводять на роботі. Прийшовши додому, втомленій людині хочеться відпочити і розслабитися. Після важкого трудового дня, часом немає сил і часу добиратися в басейн, до масажиста або в сауну, щоб зняти втому, стрес і м'язову напругу. Що ж робити? Вирішити цю проблему допоможе придбання міні басейну СПА.

Гідромасажний басейн SPA - це конструкція, в яку вбудовані системи циркуляції, фільтрації і нагріву води, гідромасажний механізм і елементи підсвічування. Тепло в поєднанні з тиском водних струменів забезпечують масажний ефект на тканини і органи людини. Під час цієї приємної процедури відбувається розслаблення м'язових волокон, збільшення циркуляції крові, поліпшується обмін речовин і надходження корисних продуктів в клітини і тканини, знімається напруга. Виріб являє собою ємність глибиною до 1,3 м, яка має сидіння, розташовані на різних рівнях, для дітей і дорослих. Міні басейн з гідромасажем призначений для установки як усередині будинку або квартири, так і зовні: на вулиці, у дворі.

Якщо Ви живете в невеликій квартирі - це не є перешкодою у придбанні маленького басейну з гідромасажем. Вам навіть не треба отримувати спеціальні довідки та дозволи. Існують моделі, що мають розмір до двох метрів. Для квартир, в основному, купуються дво- та тримісні басейни СПА. Габарити конструкції, яку можна встановити в приміщенні, залежать від розміру проходів і вхідних дверей, так як вона не розбирається. Міні басейном - SPA можна користуватися відразу ж після установки. Басейн з гідромасажем подарує Вам розслаблюючі і лікувальні процедури, не виходячи з дому. Якщо Ви - великий любитель телебачення - рекомендуємо придбати модель з вбудованим домашнім кінотеатром і насолоджуватися переглядом улюблених телепередач і водними процедурами одночасно. Завдяки системі фільтрації, вода в міні басейні залишається чистою і не вимагає заміни протягом декількох місяців. Басейн SPA, якщо вимкнуто гідромасаж, можна використовувати для купання і миття, як звичайну ванну.

Джакузі - це ванна, що включає в себе трубки для подачі води, форсунки, насос, вбудовані в дно і стінки конструкції. Напір струменів, їх напрямок і температуру води можна регулювати за власним бажанням. Гідромасаж в джакузі буває струменевим, більш інтенсивним, бульбашковим, ніжнішим. Ви можете регулювати інтенсивність напору водних потоків. Струменевий масаж тонізує м'язи, тканини, органи і весь організм в цілому, наповнює бадьорістю і енергією. Бульбашковий гідромасаж - навпаки, розслабляє, знімає тонус і втому м'язів. Від міні басейну джакузі відрізняється відсутністю місць - шезлонгів і більш низькою потужністю.
Гідромасажний міні басейн СПА порадує Вас і на дачі, і у дворі приватного будинку, на терасі. Наявність вуличного СПА дозволить Вам насолоджуватися гідромасажем, сонцем, свіжим повітрям і гарячою водою круглий рік. Головне при установці басейну SPA на вулиці - забезпечити доступ до водопостачання і електрики. Міні басейн наповнюється водою за допомогою звичайного садового шланга. Температура води в басейні швидко досягає необхідних показників, проходить через систему фільтрації та дезінфекції. Гідромасажний басейн повинен бути оснащений відмінною системою теплоізоляції, щоб протягом тривалого проміжку часу надійно утримувати тепло. Внутрішня поверхня чаші може бути виготовлена ​​за спеціальною технологією з акрилових смол. Маючи таке покриття, басейну не шкодять ніякі дії зовнішнього середовища, хімікати, теплові і ультрафіолетові випромінювання. Зовнішнє оздоблення корпусу виготовляється з фінської термодеревини або з пластика, в різній колірній гаммі.

Якщо Ви є власником міні басейну СПА, розташованого на вулиці, обов'язково подбайте про якісний догляд за водою. Необхідно придбати спеціальні хімічні реагенти. Вони додаються в воду в дуже малій кількості, не завдаючи ніякої шкоди здоров'ю людей, що купаються. Також в басейні повинен бути якісний фільтр. Наявність кришки або павільйону захистить від попадання сміття. При дотриманні цих важливих умов, воду можна не міняти на протязі декількох місяців.

Джакузі для вулиці обладнані всім необхідним для ідеального відпочинку. Це і форсунки, які називаються "водоспад", що не дають Вашим плечам замерзнути, і можливість насолоджуватися сеансом ароматерапії, кольоротерапії, можна навіть вбудувати в корпус аудіосистему. Для підтримки бездоганної чистоти води пропонується функція ультрафіолетової дезінфекції. Маючи подібний міні басейн джакузі, Ви створюєте собі найкращі умови, щоб розслабитися і оздоровитися.

Для експлуатації в готелях, санаторіях, СПА салонах пропонуються міні басейни з гідромасажем, які називаються переливними великими джакузі серії Professional. Ви можете вибрати басейн SPA, що має акрилову чашу круглої, овальної або прямокутної форми. Місткість таких джакузі - 6-8 чоловік. Вони оснащені спеціальними функціями гідромасажу, насосом з великою потужністю і можливістю дезінфекції чаші після кожного відвідувача.

Подбали виробники і про літніх людей, інвалідів та тих, хто проходить процес відновлення після деяких захворювань. GP- Doсtor- це гідромасажні СПА, які володіють потужним терапевтичним ефектом. Вони спеціально призначені для відновлення і реабілітації після травм, фізичних і спортивних навантажень. Такими міні басейнами можна оснастити спортивний комплекс, фітнес центр і приміщення для реабілітації людей з обмеженими можливостями. Ці конструкції мають двоє дверцят і шлюзову камеру, що робить максимально зручним вхід в басейн особам похилого віку та людям з обмеженими здібностями. У гидромассажном міні басейні GP- Doctor є поручні для безпечного пересування всередині. Такі басейни СПА можуть купуватися як для приватного, так і для комерційного використання.

Гідромасажну систему можна придбати і окремо від міні басейну. Комплект складається з форсунок для гідромасажу, виготовлених з пластика або з нержавіючої сталі, регулятора доступу повітря, насоса, що забезпечує циркуляцію води, водозабору та панелі управління. Купуючи обладнання для водного масажу, Вам надається можливість вибору необхідної кількості форсунок, яке залежить від числа місць для масажу в басейні. Місце установки форсунок можна підібрати самостійно в залежності від того, куди необхідно направити максимальну масажну дію. Форсунки відрізняються насадками, що формують водяний потік. Бувають деталі для бетонного басейну та універсальні. До даного комплекту можна додатково придбати шланги для пульсуючого і точкового струменя води. Гідромасажне обладнання монтується ще під час будівництва міні басейну, так як навісні моделі відсутні.

Види систем для гідромасажу:

1. Водяні гармати. Формують потужні водяні струмені, під тиском розбризкується в певному напрямку. Призначення: інтенсивний масаж плечового пояса і шийного відділу хребта.
2. Каскадний водоспад - є шикарною прикрасою заміської ділянки. Зверху падає водний потік, створюючи ніжну завісу. Має м'який масажний і розслаблюючий вплив на обличчя, шию і плечі.
3. Донний масаж. На дні басейну встановлюються спеціальні форсунки, які за допомогою насоса вертикально випускають струменя води, бульбашки повітря і завихрення. Таким чином, відбувається приємний масаж ступень, що мають безліч закінчень нервів і чутливих точок, що відповідають за роботу внутрішніх органів. Застосовується для профілактики патології опорно - рухового апарату і позбавляє від напруги і втоми нижню частину тулуба.
4.Стінка для гідромасажу. Індивідуально підбирається необхідна кількість форсунок і рівень їх установки на стінці чаші. Таким чином, цілющий вплив масажними ефекту відбувається рівномірно по всьому організму. Присутність додаткових насадок дозволяє створювати завихрення і пухирці, наповнені повітрям.

Отже, купуючи міні басейн з гідромасажем - Ви отримуєте в подарунок здоров'я і бадьорість, так як під час сеансу водного масажу * посилюється циркуляція крові;
* Поліпшується обмін речовин і надходження корисних продуктів в тканини;
* Знімається загальна напруга;
* Розумова втома і напруга йдуть геть;
* Серцево - судинна система міцнішає;
* Організм звільняється від шлаків;
* Поліпшується тургор і еластичність шкіри;
* Суглоби стають більш рухливими.
* Під час процедури жири швидко розщеплюються, відбувається активна боротьба з целюлітом і зайвою вагою, формується правильна фігура.

На жаль, існують і деякі протипоказання:
• Гостра фаза захворювання;
• Гострі інфекційні хвороби;
• Інфекції шкіри;
• Гіпертермія;
• Тромбофлебіт;
• Наявність онкології;
• Важкі захворювання серця і судин (гіпертонія 2-й і 3-й ступеня, інфаркт міокарда, аневризма, важка стенокардія, перенесений нещодавно інсульт.)
• Схильність до кровотечі.

При покупці міні басейну SPA варто задуматися над такими деталями:
1. Вартість і очікуваної користі.
2. Басейн не розбирається; вирішите, як його занести в приміщення.
3. Підготовка місця: необхідно міцну основу, підведення води та електрики.
4. Доручайте установку та підключення обладнання виключно кваліфікованим в даній області фахівцям.
5. Необхідна періодична купівля хімічних засобів для дезинфекції води та наявність фільтрів для басейну.

Бажаємо Вам міцного здоров'я з гідромасажними басейнами СПА!

Всі статті