Підтримання чистоти заняття непросте, що займає багато часу і сил. Підвищені вимоги до якості прибирання змушують шукати нові, більш сучасні рішення дозволяють отримати ідеальний результат при мінімальних затратах. Пилососи німецької компанії Керхер якісна, надійна техніка, її ергономіка продумана до дрібниць, для зручного використання і зберігання, залишається тільки серед різноманіття моделей вибрати ту, яка буде повністю відповідати вашим потребам, адже окрім дизайну, розміру, ваги є робочі параметри агрегату. Зупинимося докладніше на тому, як вибирати пилосос Karcher, на які технічні характеристики треба звертати увагу, купуючи пилосос.

Основний показник, який відповідає за результат збирання - потужність всмоктування або сила, з якою пилосос здатний зібрати сміття, пил. У кращих моделей Керхер вона досягає 350- 450 Вт, однак при заповненні пилозбірника цей показник знижується, тому вчасно звільняйте ємність від сміття.

Важливо й те, щоб пил збирався всередині пристрою, не виходячи наружу - за це відповідає система фільтрації. Первинна фільтрація повітря проводиться в ємності для збору сміття-пилесборника, який буває трьох видів-мішок, контейнер, аквафильтр. Мішки можуть бути одноразові і багаторазового використання, пластиковий контейнер необхідно очищати після кожного прибирання, найбільш екологічний пилосос з аквафільтром, пил розчиняється в ємності з водою, повітря на виході в результаті такої технології виходить ідеально чистий. Багатоступінчата система фільтрації дозволяє затримати 99,9% пилу і бруду.

Щоб досягти високої якості прибирання треба правильно підібрати насадку для очищення покриття. Від цього залежить, наскільки ефективно ми використовуємо міць пилососа. Стандартний комплект насадок це щітка підлогова/килимна, щілинна, щітка без щетини. Для того, щоб прибрати з ворсистої поверхні волосся, шерсть тварин і т.п допоможе електрична щітка, турбощітка, вона отримується окремо.

Всі пилососи Karcher абсолютно надійні і довговічні, їх технічні параметри, зручність при використанні далеко пішли вперед в порівнянні з можливостями конкурентів.

Вибираємо пилососи Karcher для сухого прибирання

Пилососи серії VC призначені для килимів, ковроліну, ламінату, лінолеума- вони мають високу усмоктувальну силу 400 Вт, універсальними можливостями системи EasySlider-огибания перешкод і системи QuickClick-швидкої зміни насадок, повітря на виході абсолютно чисте, фільтр тонкого очищення HEPA-12 вирішує ці завдання. Використовувати такий пилосос легко і комфортно, так само як і зберігати, всі додаткові аксесуари розміщені на корпусі пристрою.

Екологічність та економічність виробів основна стратегія компанії Керхер, пилосос DS- 6000 Mediclean облаштований водяним фільтром, це дозволяє утримувати до 99% пилу, повітря в квартирі завдяки цьому стає чистішим і гігієнічно, що необхідно сім'ям з дітьми або алергікам. Знижене енергоспоживання ніяк не позначається на високій силі всмоктування. Завдяки набору насадок DS 6000 підійде для будь-яких поверхонь в будинку. Зберігати стандартні аксесуари можна зверху на пилососі в спеціально передбаченому відсіку, тому вони завжди під рукою.

Просте і ефективне прибирання з пилососом Karcher для вологого прибирання

Застосування пари для очищення стійких забруднень сучасна технологія, попит на Паропилососи стабільно високий. Паропилосос Karcher SV 1802 - много-функціональний побутовий прилад, який поєднує: всмоктування сухого сміття, вологих забруднень, парову чистку і призначений для:

  • чистки підлоги і будь-якої твердої поверхні;
  • чистки сантехнічного обладнання, водопровідної; арматури, усунення вапняного нальоту;
  • чистки м'яких меблів, одягу та ін.

Миючий пилосос - правильне рішення, з ним не потрібні ганчірки та швабри

Вибравши пилосос Karcher SE5100 він впорається з:

  • глибокою обробкою ворсистої поверхні килимів від пилу;
  • вологого/сухого прибирання твердих поверхонь;
  • чищенням оббивки меблів, автомобільних сидінь і т.п.

Висока сила всмоктування Karcher SE 5100 дозволяє отримати практично суху поверхню килимових покриттів. Заміна фільтра при зміні режиму роботи з вологої на суху не потрібно. Насадки розташовані на корпусі агрегату.

Господарські пилососи Karcher вирішують будь-які завдання

Це - універсальний апарат, який працює з вологими забрудненнями, сухим сміттям, рідиною. Його використовують в домі, дворі, гаражі, на присадибній ділянці. Він незамінний для чистки оббивного матеріалу сидінь автомобіля, при чищенні килимів, в період ремонту, прибирання в господарській майстерні. З його допомогою просто зібрати розлиту воду, прибрати гараж, льох після сильного дощу.

Початковий клас апаратів WD 2.200, WD 3.200, WD 3.300M, WD 3.500P, MV 2, MV 3, MV 3P оснащений функцією видування, в них збільшений сміттєзбірник (12-17л), апарати зручно «паркуються». Патронний фільтр дозволяє чергувати операції по роботі з рідиною або сухим сміттям швидко, не змінюючи фільтр.

Середній клас представлений моделлю WD 4.200, MV 4 - тут збільшений сміттєзбірник, новий невисокий патронний фільтр, підвищуючий обсяг до зібраної рідини, обладнаний пристроєм автоматичне змотування кабелю.

В агрегаті класу "комфорт" WD 5.400, MV 5 досягається потужність що становить 1800Вт, в ньому безліч нових функцій. Силовий кабель, шланг і ін. приналежності кріпляться і зручно зберігаються прямо на корпусі пристрою.

Для господарських пристроїв Karcher представлений широкий вибір додаткових аксесуарів і приладдя, значно полегшують виконання поставлених задач з очищення. Це різноманітність насадок, шлангів, всі вони багатофункціональні і поєднуються між собою. Саме тому пилососи Karcher ідеальні для вирішення специфічних завдань і гарантують створення бездоганної чистоти.

Всі статті