Пароочисник KarcherВикористання екологічних, високотехнологічних пристроїв в побуті дозволяє отримати відмінний результат без нанесення шкоди здоров'ю людини і природному середовищу. Пароочищувач, володіючи даними властивостями, вже давно є в кожному будинку сучасного європейця, поступово завойовує він і наш ринок. Гарячий пар прекрасний дезінфектор, здатний усунути більшість відомих мікробів і вірусів, тому використання пароочисника дозволяє не тільки навести порядок, а й дезінфікувати поверхні, зберегти чистоту середовища і свіжість повітря. Пар здатний проникнути глибоко в структуру поверхні будь-якого матеріалу, руйнуючи навіть застарілий бруд. Пристрій служить для очищення поверхні газової плити, м'яких меблів, стін і дверей, сантехніки, стиків між кахельною плиткою у ванній, всіляких підлогових покриттів, дзеркал, вікон, домашнього текстилю, одягу та багато чого іншого.

Основні значущі переваги пароочищувачів Karcher.

  • Універсальність - очищає будь-які поверхні від твердих до текстильних.
  • Екологічність - ефективна дезінфекція без використання хімії або ін. Шкідливих компонентів.
  • Компактність - невеликі габаритні розміри, створюють зручність у роботі і зберіганні.
  • Безпека - який оберігає клапан блокує пристрій від відкривання, поки тримається тиск, захист від випадкового натискання необхідна при перервах в роботі.

Як вибрати пароочищувач Karcher

Проаналізуйте завдання, які ви хочете вирішити, використовуючи агрегат, тому, що всі пристрої класифікуються за такими показниками як тиск, число вбудованих ємностей для води, наявність парової праски в комплекті.

Тиск відповідає за те, з якою силою і температурою подається пар. Його значення лежить для початкового класу агрегатів в діапазоні від 3 бар з температурою пари + 133ºС до 4 бар, + 143ºС для потужних парогенераторів, паропилосос. Даний параметр впливає на швидкість очистки, говорить про те, наскільки складні плями може почистити пристрій. Для невеликої за розміром квартири призначені пароочищувачі початкового класу з одним баком або парогенератора середнього класу з 2-ма ємностями для води. Потужні моделі справляються із застарілими складними харчовими або технічними забрудненнями. Вони призначені для збирання великого будинку.

За кількістю резервуарів агрегат Karcher поділяються на екземпляри з 1-м вбудованим баком для води і з 2-ма ємностями. Пароочищувачі з додатковим знімним баком забезпечують безперервність у роботі, тому що дозволяють наливати воду в агрегат прямо під час робочого процесу. Апарати же з одним баком функціонують, поки в ємності є вода. Для того, щоб її додати потрібно дочекатися, охолодження апарату.

Праска до пароочисника зручна річ, для вертикального і горизонтального розгладження будь-яких видів тканин, від товстого драпу до делікатних тканин з шовку. Вплив пара на тканину знижує час прасування вдвічі. Основна особливість праски це безконтактна робота, відпрасування відбувається без зіткнення з поверхнею тканини, виключаючи її деформацію. Праска входить в комплект пристроїв початкового, середнього та старшого класу про це говорить індекс B в найменуванні приладу, наприклад: SC 1.030B, SC 2.600CB. Індекс C вказує на можливість підключення праски за допомогою спеціально вбудованої розетки.

Початковий клас бюджетних і функціональних пароочищувачів Керхер

Пароочищувач Karcher SC 1020 усуває застарілий бруд, жир, вапняний наліт без хімічних засобів. Чистить до блиску дзеркала, вікна, прибирає наліт і бруд з сантехніки, душових кабін, ванни. Застосовується для відмивання кахельної підлоги, між-плиткових стиків, варочної панелі, кухонної витяжки.

Середній клас потужних пароочищувачів Karcher з двома баками

Пароочищувач Karcher SC-2500 С працює безперервно досить довго, так як оснащений двома баками. У ємність 0,8 л в процесі чищення можна додавати воду. Пароочищувач впорається з жиром на кухонній плиті і витяжці, чистить кахельні стіни і ін. Потужність нагрівання 1500Вт при тиску 3,2 бар виробляють сильний струмінь пара, що руйнує частинки бруду. Такий агрегат необхідний для ванної кімнати, де збираються відкладення бруду і вапна.

Пароочищувач Karcher SC 2600 СВ також з двома баками, що дозволяє йому безперервно працювати тривалий час. Насадка для підлоги тут поліпшена, з її допомогою високоефективно очищається тверда поверхня на кухні, витяжка, газова плита, сантехніка, крани у ванній. Гарячий пар усуває будь-які відкладення без хімічних речовин і зусиль. Роз'єм для парової праски і праска в комплекті, дозволяє виконувати прасування з використанням пара, обсяг подачі якого, можна регулювати. Конструктивно передбачена можливість зберігання на агрегаті додаткових приналежностей, у тому числі кабелю.

Преміум клас - апаратів максимального комфорту

Пароочищувач SC 5800 С, СВ - це розігрів всього чотири хвилини, висока потужність до 1800Вт, сильний тиск пара в 4 бари. Ідеальний варіант для очистки твердих статевих покриттів, кухонної, ванної сантехніки, виручених панелей, витяжки та інших предметів, передбачено роз'єм для парової праски, знімний бачок, функція Vapo - Hydro дозволяє відразу змивати бруд гарячою водою після розм'якшення її парою. Для максимально комфортного використання і маневреності використані великого розміру колеса, для зручного зберігання аксесуарів, кабелю - спеціальні кишені, для транспортування - зручна ручка. 

Купити пароочисник Керхер рекомендується людям, схильним до алергії на побутову хімію, без якої в господарстві важко обійтися. Який би з пароочищувачів Ви не вибрали - бюджетну модель або модель екстра-класу, найвищий результат від його використання Вам гарантований.

Всі статті