Серед унікальної техніки Karcher побутового призначення нове обладнання у вигляді насосів отримало величезне поширення й попит. Вони користуються довірою споживачів, в основному тому, що мають ряд відрізняють її конкурентів переваг:

  • висока потужність,
  • оснащеність сучасним електронним управлінням;
  • просте підключення і обслуговування;
  • індивідуальний підхід до вирішення поставленого завдання.

Karcher розробив модельний ряд насосів, що з кількох видів:

  • насоси садові для зрошення;
  • насоси дренажні;
  • насосні станції для водопостачання;
  • помпи занурені або глибинні.

Для того, щоб вибрати насос Karcher зверніть увагу на його характеристики:

продуктивність в л/год, тиск - висота нагнітання в бар і електроспоживання в Вт. Визначтеся, для яких цілей ви купуєте насос, щоб використовувати його ресурс в повному обсязі. Враховуйте, що потужні моделі занадто енерговитратні. Маючи набір спеціальних аксесуарів насоси Karcher не складно підключати і ефективно використовувати.

Зрошувальні садові агрегати Karcher прийдуть на допомогу власникам власних будинків з присадибною ділянкою. Практичні і економічні, вони мають ергономічну конструкцію, де враховані всі тонкощі повноцінного поливу і комфортної експлуатації. Ці апарати з успіхом забирають воду з водопроводу й з інших ємностей, це дозволяє економити дорогу проточну воду, використовуючи зібрану дощову з бочок. Потужності насоса цілком достатньо, щоб організувати автоматичну поливальну станцію для догляду, наприклад, за газоном, використовуючи додаткові насадки і пристосування. Найбільш популярна модель садового агрегату Karcher GP 45-це невеликий якісний агрегат за оптимальною для будь-якого ціною. Він оснащений зручним ножним вимикачем, широкою горловиною для наливу води і відведення котра зібралася в системі повітря. Максимальний ефект від роботи пристрою можна отримати, обладнавши апарат пристроями контролю, так система для захисту від «сухого ходу блокує пристрій при припиненні надходження в систему води, електронне реле тиску - зупинить роботу агрегату в холосту, коли тиск у водопровідній системі впаде або буде надлишковим.

Дренажні насоси Karcher служать для відкачування води з усіляких ємностей. Вони допоможуть при затопленні після дощу, прибравши воду з підвалу, дренажного колодязя, почистять басейн і замулений ставок. Насоси дренажні Karcher відкачують брудну воду з розміром частинок сміття до 30 мм, їх можна опускати на глибину до восьми метрів. Ці агрегати, на відміну від садових аналогів показують найпотужнішу силу всмоктування, тиск же води на виході не високий. Відкачану воду можна легко зібрати в ємність, для того, щоб надалі використовувати її для зрошення - це істотно заощадить матеріальні засоби та ресурси навколишнього середовища. Найкращим варіантом для невеликого заміського будинку при нормальних умовах експлуатації є модель SDP 7000. Цей агрегат розрахований на перекачування великого об'єму води, конструктивні особливості націлені на стабільну роботу без несправностей. Досить чутливий лічильник відразу ж запускає агрегат при надходженні води. Кільце ущільнювача з кераміки захистить внутрішні вузли від зносу, продумана система фільтрації затримає частинки сміття і бруду розміром до 2 см, тому не варто боятися, що чужорідні тіла, що знаходяться в брудній воді засмітять насос. Продуманий і механізм повітрообміну, повітря з пристрою звільняється натисканням на спеціальну кнопку.

В асортименті Karcher маються й пристрої для відкачування чистої води, їх використовують, наприклад, в басейнах. Принцип роботи рівнозначний. Занурювальні дренажні насоси, відмінність полягає в тому, що перший прибирає вологу практично насухо, залишаючи всього один мм рідини, який можна зібрати ганчіркою. Занурювальні агрегати Karcher для чистої води використовують там, де частинки сміття не більше одного міліметра, кращим представником описаної серії є SCP 7000.

На Вашій присадибній ділянці відсутнє централізоване водопостачання? Для техніки Karcher це не проблема, в лінійці сучасного обладнання є напірні глибинні насоси. Вони здатні підняти воду з свердловин і колодязів глибиною до 14-ти метрів. Міцний корпус із сталі охороняє внутрішній механізм від ушкоджень, а універсальна багатоступенева система захисту від «сухого ходу» блокує пристрій при відсутності надходження води. Відмітною перевагою даного виду насоса є високий тиск від 3,3 до 6 бар залежно від моделі, це дає можливість проводити повноцінний полив городу або саду. Дані апарати можуть бути базовими для обладнання поливальної системи з використанням декількох ответвителей і дощовиків, ідеальні вони і для постачання приватного будинку водою. Представник серії - насос ВР 6 Deep Well з максимальною глибиною занурення 27м і продуктивністю до 5000 л/год.

Автоматичні насосні станції для водопостачання служать для забезпечення заміського будинку водою з напором, нічим не гірше міського водопостачання. Інтелектуальні апарати Karcher уважно контролюють процес подачі води, і автоматично відключаються при її відсутності. На індикаторну панель виводиться обсяг спожитої води, основні параметри роботи пристрою. Високотехнологічні вхідні фільтри оберігають насос від проникнення в механізм забруднень, ніж подовжують обладнанню термін служби і забезпечують чистоту води. Ергономічний дизайн насосних станцій Karcher з вбудованими ручками, допомагає встановити їх в будь-якому зручному місці. Автомати водопостачання можна ефективно використовувати і в саду, станції же водопостачання призначені тільки для домашніх потреб - пральні, кухні, посудомийної машини, ванною і т.п.

Всі статті