Якщо вам необхідно швидко і якісно впоратися з сухим і вологим, великим і дрібним сміттям - пропонуємо придбати господарський пилосос Karcher. Агрегат має здатність поглинути будь-який бруд. Для даних виробів компанія пропонує широкий асортимент різноманітних аксесуарів, що дозволяють виконувати очищення будь-яких, навіть важкодоступних місць. Пилосос допоможе при прибиранні квартири, будинку, офісу, при ремонтних і будівельних роботах, в саду і в гаражі. Слід врахувати, що для досягнення чистоти немає необхідності купувати кілька агрегатів - достатньо придбати потрібний вам комплект приладдя.

Для щоденного підтримуючого прибирання квартири або будинку можна купити малогабаритний пилосос, легкий у транспортуванні і завжди готовий до роботи. Від утомливих нахилів вас позбавить педальний вимикач. Для приладдя є зручні тримачі. Захисна кромка, розташована по периметру корпусу апарату оберігає його і ваші меблі від пошкоджень. Ви можете пропилососити поверхню, покриту килимом, ковроліном, різними видами ламінату, лінолеумом і паркетом. Спеціальні насадки допоможуть видалити пил з важкодоступних місць, стель, щілин, з м'яких меблів і матраців. Потужна сила всмоктування дозволяє видалити пил і дрібне сміття навіть на килимі з високими ворсинками. Пилососи мають велику місткість мішка.

Якщо ви працюєте в офісі - для прибирання знадобиться агрегат зі спеціальними мікронасадкамі. Комплект складається з еластичного шланга для всмоктування, щілинний мікронасадкі і мікронасадкі - кисті, призначеної для прибирання у важкодоступних місцях, а також для дуже дбайливого очищення аудіо- та відеотехніки, комп'ютерів, моделей і різних електронних компонентів.

Щоб привести в порядок салон автомобіля, вам необхідно мати насадки для цього різновиду прибирання. Універсальна насадка допоможе очистити тверде покриття підлоги і текстильні поверхні. Вона унікальна тим, що може перемикатися на сухе та вологе прибирання, а також збирати рідину. Якщо в комплекті буде щілинна насадка - від пилу та сміття в просторі між сидіннями, в кишенях на дверях і в інших проблемних місцях не залишиться жодного сліду.

Так, пропилососити салон автомобіля - це легко. А як очистити різні поверхні, наприклад, в автобусі, в літаку, у вагоні поїзда, в кінотеатрі або на сходах? Компанія Karcher пропонує комфортний у використанні ранцевий пилосос. Поперекова опора і зручні лямки захистять вашу спину від перевтоми. Для такого потужного апарату тіснота не буде перешкодою. З пилососом за спиною ви легко зможете маневрувати, очищаючи важкодоступні куточки. Виріб працює в мережевому і акумуляторному режимі.

Для прибирання територій, збору великої та дрібної, сухого і вологого сміття у великому обсязі знадобиться пилосос, оснащений системою Tact і містким сміттєзбиральником. Якщо ви - господар приватного будинку, апарат візьме на себе більшу частину роботи. Використовуючи фільтр «Basic», можна видалити золу з каміна, банних печей, грилів. Маючи такий пилосос компанії Karcher, ви зможете очистити від пилу та сміття гараж та підвальні приміщення, прибрати опале листя у дворі, видалити бруд і калюжі, що з'явилися після дощу. Ваш будинок і всередині, і зовні завжди буде виглядати доглянутим, а ви заощадите час і сили для справ, більш приємних, ніж прибирання.

Незамінні господарські пилососи Karcher на промислових підприємствах. З їх допомогою можна очистити поверхні від осколків, гострих предметів, а також від дуже шкідливою для здоров'я азбестового пилу. Апарати можуть використовуватися на вибухонебезпечних територіях для збору вибухонебезпечного пилу і всмоктування залишків порохових зарядів.

 Дані пристрої досить корисні в різних майстернях. Електроінструмент можна приєднати прямо до пилососа. Таким чином, пил або стружка буде моментально всмоктуватися апаратом, не потрапляючи в організм людини. Також господарські пилососи Karcher використовуються при проведенні ремонтних і будівельних робіт. Апарат здатний всмоктувати навіть досить великі осколки будівельних матеріалів (цегли, скла, дерева, металів тощо), осушувати приміщення, залиті водою за допомогою спеціальної муфти.

Ці пилососи Karcher можуть вирішувати і специфічні проблеми. Наявність спеціальних фільтрів і подовжувальних труб, виконаних з термостійких матеріалів, дає можливість очищати печі для випічки хліба, не чекаючи їх повного охолодження.

Серед переваг господарських пилососів Karcher низьке енергоспоживання, більша сила всмоктування, значно знижений рівень шуму, здатність прибирати велике сміття, легке перемикання з режиму вологого прибирання на сухе і навпаки, ефективна фільтрація повітря на виході з пилососа і легке очищення від зібраного в процесі збирання сміття.

Всі статті