Автомийки Karcher

Власники автомийки знають, що для успішної її роботи дуже важливо мати якісне сучасне обладнання. Різні виробники пропонують величезний асортимент мийок для автомобілів. Початківці підприємці часом не знають на чому зупинити свій вибір. А успішні бізнесмени впевнені в тих, кому можна довірити участь у своїй справі.

Компанія Karcher пропонує якісне та надійне обладнання для оснащення автомийки. Техніка може очистити будь-які автомобілі: від легкових малолітражок до 40-тонних вантажних машин. Різні види мийок підходять як для автомийного комплексу самообслуговування, так і для внутрішньовиробничого використання.

Для власників автомийного бізнесу компанія Karcher реалізує широкий вибір техніки.

Види обладнання Karcher для мийки автомобілів:

• Автомийка самообслуговування.

Процес миття автомобіля здійснюється самостійно. При цьому використовується професійне обладнання та спеціальні миючі засоби для автомийок.

Варто врахувати, що такий бізнес швидко окупається і досить рентабельний. Компанія Karcher пропонує однопостові безконтактні автомийки. Це стаціонарні установки високого тиску з можливістю самообслуговування. Можуть бути оснащені жетоноприємниками. Вони застосовуються для попередньої або періодичної мийки автотранспорту.

• Багатопостові безконтактні апарати самообслуговування.

Для бізнесменів компанія Karcher пропонує професійне оснащення автомийок самообслуговування, яке займає мінімальну площу і не потребує великих капіталовкладень. Апарати виконують такі функції зовнішнього очищення автомобіля: миття високим тиском води і пінної щіткою, нанесення воску і ополіскування, очищеної осмосним методом, водою. Така мийка використовується на відкритому повітрі і не вимагає додаткових приміщень. Підходить для автозаправних станцій та автопарковок.

• Пилососи самообслуговування

Компанія Karcher випускає одинарні та здвоєні пилососи для використання в мережах 220в і 380в змінного струму. Дані моделі призначені для чищення салонів і багажних відділень автотранспорту. Використання стаціонарних пилососів самообслуговування не вимагає наявності спеціального приміщення для внутрішнього прибирання автомобіля. Апарати мають велику потужність, завдяки чому салон автомобіля можна очистити всього за 5 хвилин. За допомогою довгого шлангу можна зручно провести прибирання в салоні з двох сторін. Апарат займає невелику площу. Пилосос не вимагає обслуговуючого персоналу і може працювати цілодобово. На вибір клієнтів запропоновані однопостові і двохпостові пилососи самообслуговування. Апарати оснащені жетоноприємниками, сміттєзбиральниками для великого та дрібного сміття, колоною для підтяжки шланга, що виключає перегини і знос від тертя. Пилососи успішно застосовуються на автомийках, автосервісах АЗС і паркінгах.

• Портал для миття легкового автотранспорту компанія Karcher пропонує власникам автомийок. Це спеціальний пристрій, який рухається уздовж автомобіля, що стоїть. За кожен прохід вперед-назад відбувається по одній операції чистки. Щітки змінюють своє положення відповідно до контуру автомобіля. Піноутворюючий миючий розчин розмочує стійкі забруднення, які потім видаляються. Бічні сторони і пороги відмінно очищаються струменями високого тиску. Особливістю таких мийок є мала витрата води і чистячих засобів. На закінчення циклу миття горизонтальна сушарка, яка переміщується вздовж автомобіля, дуже швидко висушує його поверхню. Пропускна здатність різних моделей портальних мийок Karcher від 400 до понад 1200 авто на місяць. Апарати успішно застосовуються в автосалонах, готелях, супермаркетах, на АЗС і мийних центрах.

• Портал для вантажівок і автобусів.

Власникам великогабаритного транспорту компанія Karcher рекомендує придбати миючі комплекси для вантажних автомобілів. Це повністю відповідає вимогам сучасних технологій обладнання, призначене для мийки вантажних автомобілів з різною формою кузова: автопричепів, фургонів, авто з цистернами, сміттєвозів та бензовозів, а також автобусів і мікроавтобусів. Портальна мийка може регулюватися залежно від умов приміщення. З лівого боку апарату знаходиться шафа електроніки, а праворуч розташована шафа для розподілу миючих засобів і води. Для кращого відстеження контурів автомобіля і безпеки, мийки обладнані двома парами оптичних датчиків.

 Придбання обладнання для автомийок компанії Karcher гарантує вам прибутковий бізнес за рахунок низького рівня виробничих і технічних витрат і надійності установок. Варто відзначити, що ефективна очисна система для автомийок забезпечує економію чистої води і дотримання законодавчих норм з охорони навколишнього середовища. Широкий асортимент мийок для автомобілів компанії Karcher відповідає запитам навіть найвимогливіших клієнтів.

Всі статті