Alfred Kärcher GmbH & Co. KG (Керхер) - німецька компанія, одна з найбільших по продуктивності прибиральної техніки у світі. Засновник Альфред Керхер, в 1935 році в німецькому місті Штутгарт. Спочатку компанія винаходила тигельну піч, і електричний промисловий занурювальний нагрівач. Але перший вдалий продукт який приніс успіх, енергозберігаюча сольова грубка для загартування металів. Через час коли компанія не могла вже розвиватися, Альфред продає свої володіння, і на ці гроші купує промислові ділянки у Віннендені. Тут і досі розташований головний офіс Керхер.

  Асортимент спец. опалювальних приладів розширювався з роками. Через час, за замовленням компанії Lufthansa винаходяться опалювальні прилади для прогріву та опалення двигунів літаків, і видалення замерзлого льоду з крил. Розробки в опалювальних бортових системах Альфреда розвивалися, і надали можливість літакам злітати на велику висоту.

  По закінченню війни, випуск та розробка складно вироблених апаратів припиняється. Починається виготовлення предметів щоденного використання, наприклад пічки-буржуйки і невеликі плитки (двох-конфорочні).

  Завод отримує замовлення на ремонт, і сервіс пароочищувачів, зроблених в США в 1920 роки. Kärcher удосконалить і поставляє оновлену техніку на ринок. У 1950 році надав перший і єдиний апарат високого тиску в Європі, для миття гарячою водою KW 350. Дана подія означала вступ компанії на великий ринок техніки, з чищення, і зумовило її подальший напрямок у діяльності.

  Але Альфреду Керхер не дано було цілком насолодиться винаходом - навіть до його смерті, в 1959 році на першому місці по продажах є промислові парогенератори і опалювальні системи. У 1959 році завод складався з 250 працівників. У 1962 році Ірена Керхер відкрила у Франції філію, за якою підуть філії в країнах Швейцарії та Австрії. На сьогоднішній день Kärcher має філії підприємств в 45країнах, більш 50100 сервісних центрів, в більше ніж 191 країнах.

  Ірена Керхер в 1974 році змінює стратегію в бізнесі. Було прийнято рішення зайнятися апаратами високого тиску. Із за зміни напряму діяльності, змінився і фірмовий колір компанії: c синього - на відомий жовтий.

  З 1980 років компанія починає зміцнюватися на позиціях з очищення будівель і всіляких видах транспортів. Дана програма містить в собі всілякі види очистки, від сухого прибирання до очищення сухим льодом, парою й водою. Ці позиції утримуються на ринку і по сьогодні, розвиваючись і поліпшуючись з кожним днем.

  1984: офіційний Kärcher винайшов перший у світі апарат-високого тиску для використання в побуті, який можна переносити. У 90-х роках офіційний Kärcher завойовує ринок споживачів, продаючи різну техніку, використовувану в побуті, за досить доступними цінами. Каталог товарів: пилососи сухого та вологого прибирання, полірувальники, склоочисники, робот-пилосос, пароочищувачі, миття підлоги, прасувальні установки. Насоси для саду і вдома, зі всілякими аксесуарами, для поливу саду та городу. На сьогодні існує великий каталог товарів для різних видів прибирань.

  Компанія Karcher пропонує безліч новітніх товарів для всіляких видів прибирань. Вся техніка керхер створена з дорогих, міцних, зносостійких, високоякісних матеріалів, які не вимагають спец догляду, і служать протягом багатьох років.

  Наш інтернет магазин Homerobot.ua, пропонує офіційну техніку Karcher в Україні, за низькими та доступними цінами, а також повний каталог товарів, з докладним описом і наявністю. Офіційний сервісний центр. Наші менеджери якісно нададуть консультацію, і підберуть для Вас, що цікавить товар. Наявність в каталозі товарів від ганчірок мікро-фібра, до великих полемічних машин. Наш сайт пропонує офіційні товари Керхер, безліч продукції для вологого і сухого прибирання (пилососи), робот пилосос, пароочищувачі, електро-віники, апарати високого тиску, апарати для очищення килимів, підлогомийні та підмітальні машини, чистячі засоби, парові прасувальні комплекти, і безліч іншої техніки Керхер. Доставка можлива по Києву, і всій Україні.

Всі статті