iRobot Roomba 800-ї серії не піднімає сміття, або залишає скупчення сміття на підлозі.

Якщо Roomba не піднімає сміття, або залишає пасма волосся або сміття на підлозі, будь ласка, виконайте такі дії, щоб вирішити цю проблему.

Примітка: У будинках з тваринами, бак Roomba може швидко заповнюватися волоссям, і відповідно залишати сміття на підлозі. У цих умовах, пилосос повинен пройти через процес очищення. Ви можете допомогти Румба, запланувавши його часто чистити і спорожняти бак. Коли він повний, індикатор загоряється, - іноді в середині прибирання. Після цього процесу, ви будете насолоджуватися роботою, з очищення вашого будинку за допомогою iRobot. Для кращої продуктивності, разом з бункером Румба очистить і фільтруючий механізм.

У деяких сухих приміщеннях, через статичну напругу, Roomba може погано чистити килими, затягувати волосся і шерсть тварин. Щоб вирішити цю проблему, потрібно підвищити відносну вологість у вашому середовищі, використовуючи зволожувач або використовувати продукт, такий як Static Guard для ваших килимів в районі, де проблема виникає. Не використовуйте спрей, рідину Static Guard, або воду в безпосередній близькості з роботом пилососом.

Панель управління iRobot Roomba 

Очистіть або замініть фільтр Roomba

1. Зніміть вакуумний бункер, натисніть кнопку і підійміть кришку. Видаліть фільтр, тримаючи за жовтий прапорець. Позбавтеся від пилу, витрусивши фільтр.

Примітка: Якщо проблема не усувається після очищення фільтра, і бруд застряг в протекторі фільтра, замініть його на новий. Запустіть на новий цикл збирання, щоб побачити, чи вирішіть цю проблему.

Контейнер для сміття iRobot Roomba

Очистіть волосся і сміття з вакуумного шляху:

Чищення блоку щіток iRobot Roomba

Всі статті