Система очищення повітря EAGLE 5000

Артикул: EAGLE 5000
50400 грн
в наявності
Пристрій Eagle 5000 компанії ActivTek (США) - це автономний, портативний апарат, що поєднує в собі кілька сучасних технологій очищення кисню.
    • Характеристики

      Пристрій Eagle 5000 компанії ActivTek (США) - це автономний, портативний апарат, що поєднує в собі кілька сучасних технологій очищення кисню. Eagle 5000 спеціально створений для використання в кафе, ресторанах, барах, залах для більярду та інших приміщеннях із значною щільністю відвідувачів. Призначений для звільнення повітря від важких сполук у вигляді диму, пилу, хімічних речовин і запахів, що з'являються при технологічних процесах поліграфічного виробництва, будівельно-малярних робіт і прибиранні в приміщенні. З успіхом використовується в умовах виробництва. 

      Використовуючи унікальну комбінацію методик голчатої іонізації, імпульсного генератора отр-/позитивно заряджених іонів, можливостей коронного розряду і озону - прилад Eagle 5000 легко справляється з димом і запахом виникаючим у будь-якому технологічному приміщенні. Він призначений для обслуговування площі від 20 до 300 кв. м, в залежності від рівня забруднення і провокуючих його чинників. 

      Розташовувати в приміщенні Eagle 5000 необхідно якомога вище, з обдувом в напрямку стелі, це забезпечить максимальну ефективність очищення, тому, що деякі забруднювачі повітря, такі, наприклад, як дим, збираються нагорі. Розташований зверху стельовий вентилятор буде сприяти рівномірному очищенню, тому, що іони і озон зможуть рівномірно з'єднуватися із забрудненим повітрям. 

      Основні характеристики: 

      • Легко справлятися з димом від паління та іншими запахами в приміщенні; 
      • Очищає повітря від таких хімічних сполук як фенол, формальдегід; 
      • Чистить повітря від пилу, пилку, вовни тварин та інших алергенів; 
      • Вбиває цвіль, грибок, бактерії; 
      • Здатний забезпечити рівномірний пропорційний розподіл позитивних негативних іонів і озону; 
      • Гарантійний термін один рік. 

      Eagle 5000 безпечний, ефективний, продуктивний апарат, працює безшумно, компактних розмірів, вага 15,9 кг.

      Технічні характеристики

      Характеристики Система очищення повітря EAGLE 5000

    • Рекомендовані товари